Kinder Fiets Stoel

Diposting pada

Kinder fietsstoeltjes compleet met montage beugels 2 x kinderfiets stoelen compleet met montage beugels merk bobike tuv goed gekeurd dus super veilig voor uw kinderen. Het voordeel is dat je kind gezellig dichtbij zit en dat op je bagagerekje nog fietstassen passen.

Kinderzitje Achterop Gmg Yepp Maxi Easyfit 6 Fiets Voetsteun Zilver

We leveren deze kinderzitjes snel en goedkoop.

Kinder fiets stoel. Er zijn twee mogelijkheden om je kind in een fietsstoeltje mee te nemen voor of achter op de fiets. We hebben een groot assortiment yepp polisport en bobike fietsstoeltjes. Een voorzitje is meestal te gebruiken vanaf 9 maanden tot maximaal 3 jaar.

De stoel zorgt ervoor dat je kind op de juiste hoogte zit ten opzichte van de 3 punts autogordel. Dat kan met een kinderfietsstoeltje voor op de fiets. Een fietsstoeltje van 9 kg tot 22 kg en een junior fietsstoeltje van 20 kg tot 35 kg.

Een achterzitje is vaak ruimer en comfortabeler. Een kinderzitje voor op je fiets is meestal te gebruiken vanaf 9 maanden tot ongeveer 3 jaar. Een zitje achter op de fiets voor kinderen tot ongeveer 9 jaar.

Het assortiment van bobike polisport en yepp bestaat uit diverse modellen voorzitjes en achterzitjes. Het fietsstoeltje voor voorop de fiets is geschikt voor kinderen vanaf 9 kg tot 15 kg en het fietsstoeltje voor achterop is er in twee verschillende categorieën. De rugleuning draagt bij aan het zitcomfort en biedt ook extra bescherming bij zijwaartse aanrijdingen.

De autostoel junior is een autostoeltje voor kinderen van 15 tot 36 kilo in de leeftijd van ongeveer 3 tot 10 jaar. Bobike thule polisport en yepp kinderzitjes zijn van goede kwaliteit super veilig en heel hip. Het voordeel is dat je kind gezellig dichtbij zit en dat op je bagagerekje nog fietstassen of een achterzitje past.

Bobike One Mini In Sky Blue Mini Fiets Bahama S

Duozitter Voor 2 Kinderen Achterop De Fiets Fiets Fiets Accessoires Fietsen

Dysongo Kinderfiets Stoel Kinderen Fiets Veiligheidszitjes Babyzitje Voor Fiets Kind Fietszadel Groot En Drop Shipping Baby

Kinderfiets Meisje Beoordeeld 14 Inch In 2020 Kinderfiets Fietsen Meisjes Fietsen

Gmg Yepp Maxi Zwart Zadelbuisbevestiging Zwart Fiets Fietsen

Fiets Poppenzitje Disney Minnie Bow Tique Minnie Mouse Disney Kinderfiets

The Veloretti Mini Dark Pink A Stylish Balance Bike And A Brand New Color In The Veloretti Kids Serie The Veloretti Balance Bikes Are Kleintje Kind Peuters

Leukste Losse Kinderfiets Mand In 2020 Kinderfiets Fiets Manden

Goede Kwaliteit Kind Kinderfiets Stoel Voor Fietszadel Kinderen Achterbank Reizen Set Met Bescherming Gordel Handgreep Bar Kids Bicycle Baby Seat Baby Safety

Banwood Kinderfiets Classic Pink In 2020 Kinderfiets Fiets Roze Fiets

Volare Urban City 16 Inch Jongensfiets Kinderfiets Fiets Stadsfiets

Gmg Voorzitje Yepp Mini Oranje Fiets Zitje Kinderen Kinderfiets Mini Fiets Accessoires

Thule Yepp Original Mini Voorzitje Bruin Kinderzitjes Kinderfiets Mini

Meisjesfiets Popal Daily Dutch 20 Inch Rood Fietsslot Fietsen Fiets

Maxi Bananarama Veloretti Bicycles Amsterdam Kinderfiets Fiets Fietsen

De Veloretti Maxi Is De Perfecte Eerste Fiets Voor Je Kind De Fiets Heeft Een Terugtraprem Achterwiel Een Handrem Voorwiel E Kinderfiets Fiets Driewieler

Maxi Zadelbuis Fietsstoeltje Achter Zwart In 2020 Zwart Voetsteun Fiets

Kinderfiets Classic Wit 99 5×23 5x56cm Kinderfiets Fiets Wit

Fr8 Nn8d Kinderzitjes Zwart Blauw Jpg 1024 680 Kinderzitjes Fietsen Fiets

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *