Lego Duplo Huis 10505 Handleiding

Diposting pada

Staat jouw set niet in de lijst. Bouw je eigen 3 verdiepingen hoge droomhuis inclusief 3 lego duplo figuren en een lieve kat.

5649 Grote Boerderij Jpeg Jpeg Afbeelding 958 615 Pixels Geschaald 98 Lego Duplo Lego Boerderij

10505 10505 10505 item.

Lego duplo huis 10505 handleiding. Ook voor ondersteuning en handleiding per email. Bekijk en download hier gratis uw lego 10505 duplo handleiding. Unfortunately we don t have the pdf of these instructions.

Handleiding voor lego set 10505 duplo speelhuis. De set bestaat uit een modulair huis van drie verdiepingen inclusief keuken met oven die open kan badkamer met toilet wastafel en kastje met spiegeldeur slaapkamer met bedden kinderkamer met beweegbare dakramen dakterras eethoek wandplanken beweegbare deuren en een auto. Door de vele verschillende opbouwmogelijkheden en alle toebehoren aan poppetjes en meubilair staat dit huis garant voor nog heel wat leuke duplo avonturen.

Toon alle 1 reviews. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Lego set 10500 duplo paardenstal.

10505 lego duplo speelhuis online kopen doe je veilig bij de grote speelgoedwinkel. Inclusief drie lego duplo figuurtjes. Instructions for lego 10505 play house.

Lego duplo 10505 speelhuis specificaties. Hieronder staan alle lego duplo sets waarvoor wij bouwtekeningen beschikbaar hebben. Bekijk en download hier de handleiding van lego 10505 duplo speelgoed pagina 1 van 20 alle talen.

Lego set 10505 duplo speelhuis. Speciaal ontwikkeld voor meisjes met gedetailleerde keuken badkamer en een mooie slaapkamer met balkon. Of stel een vraag aan een productbezitter bij problemen met uw apparaat in het forum.

Een moeder een vader en een kind. Instructions for lego 10552 creative cars these are the instructions for building the lego duplo creative cars that was released in 2013. De lego duplo 10505 speelhuis set maakt deel uit van het thema vintage.

Neem dan contact met ons op. Lego set 10504 duplo groot circus. Bekijk en download de pdf vind antwoorden op veelgestelde vragen en lees feedback van gebruikers.

These are the instructions for building the lego duplo play house that was released in 2013.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *