Fila Huis Met Zwembad

Diposting pada

Of u nu met uw gezin uw vrienden of alleen met uw partner in de villa wilt verblijven iedereen zal gegarandeerd genieten van optimaal comfort en privacy. Het wensenlijstje ziet er voor iedereen anders uit.

Gevelbekleding Tegels Van Natuursteen Natuursteen Gevelbekleding Huisstijl

Vakantiehuizen en villa s met privé zwembad.

Fila huis met zwembad. Heeft u behoefte aan een vakantiehuis met privé zwembad bekijk snel onze aanbiedingen in populaire landen zoals frankrijk spanje italië curaçao en bonaire zoekt u het liever dichterbij. Luxe villa s te koop met zwembad rodenburgh immobiliën dr. De villa s met eigen zwembad op villapark de koog zijn van alle gemakken voorzien en bieden ruimte aan 6 personen.

Sommigen dromen van een villa met een grote tuin terwijl voor anderen vooral een modern interieur belangrijk is. Vrijstaande vakantiehuizen met zwembad een vakantiehuis met een zwembad in de tuin is ideaal in de zomer. Een vakantiehuis met zwembad huren doe je bij ons in frankrijk duitsland belgië en nederland het aanbod van special villas is zeer divers je kan bijvoorbeeld een villa met zwembad huren maar ook een kleiner huisje met zwembad behoort tot de mogelijkheden.

Je moet er alleen wel even een paar ton voor neerleggen. In de zomer kan je heerlijk baantjes zwemmen tijdens een verblijf in een vakantiehuis met verwarmd. Een villa met zwembad huren voor het hele gezin.

Bij villaspot vind je tal van verschillende vakantiehuizen. Vlak bij de achterdeur spotten we ook nog eens een schitterend zwembad. Van moderne villa of een sfeervolle ingerichte woonboerderij tot aan een luxe ingericht appartement er zit altijd een vakantiehuis tussen dat aan jouw wensen voldoet.

Wij hebben ook vele vakantiehuizen met een privé zwembad in nederland belgië en duitsland beschikbaar. Villa veneziano is een villa met zwembad vlakbij de siciliaanse plaatsjes scopello en castellammare del golfo op 900 meter loopafstand van het kiezelstrand van guidaloca. De villa heeft een ruime woonkamer met airconditioning twee bankstellen een tv met satellietontvangst een open haard een eetkamertafel en een open keuken.

Neem s ochtends een duik in het water luister naar het gelach van de spelende kinderen terwijl je ontspant op een ligbed of sluit de dag af met een baantje of twee. Wij zien al voor ons hoe we s zomers aan de rand zitten met een heerlijke cocktail on the side. 519 000 kost dit huis.

Dit huis aan de bredaseweg heeft een prachtig groene tuin. Niets is beter dan je eigen stekje dat je helemaal naar je eigen smaak kunt inrichten. Roosensplein 9 2930 brasschaat t 03 653 30 03 e info rodenburgh be.

Vakantiehuisje met zwembad huren. Charmant huis met 5 slaapkamers en 3 badkamers airconditioning open haard met cassette terras met eigen zwembad met warmtepomp terrasvormige tuin barbecue en houtoven op terras met palillería luifel perceel van 987 m2 met mogelijkheid tot uitbreiding van de bouw en garage voor twee auto s met automatische deur. Een vakantiehuis met privé zwembad.

Huis Te Koop Sint Janstraat 62 Laren Zwembaden Huis Foto S

Vakantiehuis Met Prive Zwembad In Zuid Frankrijk

Villa Estel Met Prive Zwembad In L Ampolla Costa Dorada Huren Micazu

9unp2xrw7cif7m

Prachtig Met Lamellen En Zwarte Stalen Kozijnen Ook Omdat We Binnen In Ons Huis Ook Zwarte Stalen Deuren Met Glas Kri Zwembad Huizen Tuin Veranda Patiodesign

Pin Op Achtertuinideeen

Pin Op Belgisch Exterieur

Happy Cocooning Vuurtafel Vierkant Zwart Tuin Achtertuinen Buitenhaard

Huur Een Vakantiehuis In Calpe Appartement Of Villa

Pin Op Project Dreamhouse

Vakantiehuis Met Prive Zwembad In Nederland Holidayguru Nl

Ibiza Villa Yolanthe En Wesley Sneijder Ibiza Te Huur Villa Luxe High End Ibiza Stijl Lounge Openhaard Haard Palmbomen Vakantie T Ibiza Tuin Villa

Skargards Rojal Een Hoogwaardige Kunststof Hottub Met Een Innovatieve Geintegreerde Circulatiekachel Gebruiksvrien In 2020 Buitenbad Moderne Achtertuin Tuin Vlonder

7 Tips Voor Een Buitenkeuken In Jouw Tuin Woontrendz Buitenkeuken Gerenoveerde Keuken Keukendecoratie

Luxe Huizen Nederland Te Koop Villa S En Luxe Appartementen In Nederland Luxuryestate Com

Villa El Sol Is Een Sfeervolle En Rustieke Villa Villa Villa S Badplaats

Huis Te Koop Elhorsterweg 5 7625 Rx Zenderen Funda

Pin Van A Op Aanbouw

Binnenkijken In Een Vakantiehuis Aan Zee Op Ibiza Vtwonen Nl In 2020 Droom Strandhuisjes Strandhuis Inrichting Mediterraanse Huizen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *