Kpn Gebouw Rotterdam

Diposting pada

Gebiedscommissie feijenoord is op zoek naar mooie lieve of leuke nieuwjaarswensen van jullie. Kpn telecom building wilhelminakade 123 rotterdam the netherlands.

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Rotterdam Gebouwen Stad

In het kantoorgebouw van kpn op de wilhelminapier in rotterdam is het regionale hoofdkantoor van kpn telecom gevestigd.

Kpn gebouw rotterdam. In 1925 werd hier een telefoonkabel aangesloten die een verbinding tussen nederland en engeland tot stand bracht. De toren op zuid is een kantoorgebouw van kpn aan het wilhelminaplein op de kop van zuid in de nederlandse stad rotterdam. Iedereen kent het wel.

De toren staat aan de voet van de erasmusbrug op de kop van zuid waar veel moderne architectuur te vinden is. De toren op zuid in rotterdam wordt in de volksmond het kpn gebouw genoemd omdat het dienst doet als regionaal hoofdkantoor van telecommaatschappij kpn. Met instemming van piano heeft een omvangrijke transformatie het gebouw nieuw leven ingeblazen.

Wilhelminakade 123 3072 ap rotterdam. Rotterdam veel dingen kunnen nu even niet. Alleen de bijbehorende woning werd tot voor kort nog.

Rotterdam is continuing to be revitalized. Het kpn gebouw aan het begin van de wilhelminapier in rotterdam is een ontwerp van renzo piano. Het gebouw heeft een hoogte van 96 5 meter en telt 23 verdiepingen.

Het voormalig kpn gebouw aan de schelpweg is een prominent gebouw in domburg. The building is located at the end of the erasmus bridge which is an icon for the city of rotterdam. Mensen die op zuid wonen kunnen tot 6 december hun ideeën insturen.

Onze medewerkers helpen je graag verder. Het behoort tot de eerste hoogbouw op de wilhelminapier. Maar wat wel kan is de stad een hart onder de riem steken via de ledwall op het kpn gebouw op de kop van zuid.

Het bereiken van het hoogste punt van rtm stage en het rotterdam ahoy convention centre wordt ook gevierd op het kpn gebouw aan de voet van de erasmusbrug in. De bouw begon in 1998 en duurde twee jaar. The building is designed by the renzo piano building workshop for kpn telecom.

We helpen je graag verder. Klantenservice vragen over onze producten of diensten. Renzo piano building workshop 2000.

Bij de oplevering in 1999 was het spraakmakend anno 2016 voldeed het niet meer aan de eisen van de gebruiker. Het kpn gebouw in rotterdam waarvan de officiële naam belvédère luid wordt ook wel de toren op zuid genoemd. Aan de voorgevel van het gebouw is een matrix van 896 groene lampen aangebracht.

Kpn gebouw in rotterdam. Algemene informatie algemene vragen over ons bedrijf. Wilhelminakade 123 3072 ap rotterdam.

Postbus 25110 3001 hc rotterdam. Een jury kiest uit de beste ideeën vijf nieuwjaarswensen. Het gebouw is ontworpen door de beroemde italiaanse architect renzo piano.

Het gebouw is ontworpen door de italiaanse architect renzo piano die ook het centre georges pompidou in. Telefoon 070 343 43 43. Op de begane grond is een grote entree met openbare functies en zakelijke faciliteiten.

It is used as the headquarters office building for the corporation. Abonneer subscribe here. Sinds het hiervoor niet meer in gebruik is staat het leeg.

Het 98 meter hoge kantoorgebouw was bij oplevering in het jaar 2000 één van de eerste. Https bit ly 2nmwb6q nederlandse ondertiteling english spoken. Over kpn het bedrijf kpn.

Later werd het in gebruik genomen als versterkerstation van kpn.

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Rotterdam Nederland Gebouwen

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Rotterdam Nederland Gebouwen

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Gebouwen Toren Rotterdam

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Rotterdam Beautiful Places In The World Netherlands

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Gebouwen Toren Rotterdam

Pin Op Rotterdam

Uitzicht Vanaf Kpn Gebouw Rotterdam Dichtbij Nl Rotterdam Centrum Noord Met Afbeeldingen Rotterdam Gebouwen Steden

Pin Op Arquitetura E Urbanismo

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Rotterdam Architecture Rotterdam Amazing Architecture

Kpn Gebouw Op De Wilhelminapier In Rotterdam Zuid In De Nacht Van Rick Van Der Poorten Op Canvas Behang En Meer In 2020 Gebouwen Rotterdam Nederland

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Gebouwen Toren Rotterdam

Rotterdam Kpn Gebouw Officiele Naam Belvedere Wordt Ook Wel De Toren 98 M Op Zuid Genoemd Bij Oplevering 2000 Een Van De Eerste Rotterdam Stad Torens

Toren Op Zuid Kpn Gebouw Premio Pritzker

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Rotterdam Gebouwen Toren

Luxor En Kpn Gebouw In 2020 Gebouwen Luxor Rotterdam

Rotterdam Toren Op Zuid Kpn Gebouw Gebouwen Toren Rotterdam

Toren Op Zuid Kpn Gebouw Arquitetura

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *